Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in /chroot/home/dombiele/dombielektro.hu/html/libraries/joomla/cache/cache.php on line 420

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in /chroot/home/dombiele/dombielektro.hu/html/libraries/joomla/cache/cache.php on line 422
Elektronikus vagyonvédelem

Elektronikus vagyonvédelem

- riasztórendszerek, kamerarendszerek, tűzjelzők és felügyeleti rendszerek szerelése -

Szeretné biztonságban tudni otthonát, szeretteit és értékeit?

Riasztórendszerek Tűzjelzők Kamerarendszerek Felügyeleti Rendszerek Elektromos Kapuk Kaputelefonok Beléptető Rendszerek Telepítését Szervizelését Karbantartását
Az ingatlanok védelmére számtalan elektronikai eszköz nyújt segítséget. A legközismertebb a riasztó rendszer. Ezek a rendszerek az ingatlan területére illetéktelenül történő behatolást jelzik. A riasztórendszer szerelése nyomvonal kiépítési, kábelezési és rendszer telepítési munkálatokkal jár.

Ha igen keressen minket bizalommal és segítünk kiválasztani az Ön igényeinek, a vonatkozó szabványoknak és jogszabályoknak megfelelő biztonságtechnikai rendszert.

Riasztórendszerek Tűzjelzők Kamerarendszerek Felügyeleti Rendszerek Elektromos Kapuk Kaputelefonok Beléptető Rendszerek Telepítését Szervizelését Karbantartását

Ezen munkafolyamatok részleteit egy ingyenes helyszíni felmérés és megbeszélés során tudjuk egyeztetni.

Lehetőség van a kiépített rendszer jelzéseit (riasztás, hiba) és információit (élesítés – hatástalanítás) a megrendelő mobiltelefonjára átjeleztetni, továbbá távfelügyeleti szervekkel szerződéskötésre is. Egy riasztórendszer több funkcióval is bővíthető. Az alap szolgáltatása mellé integrálható tűzjelző funkció és kártyás beléptető rendszer több felhasználó számára.

GSM

kocsi
Lehetőség van a térvédelem (infrás mozgásérzékelők) mellett héjvédelemre (nyílászárók felületi v. süllyesztett nyitásérzékelői) és kültéri védelemre (kültéri infrasorompók).
riaszto

A riasztórendszerek önmagukban nem akadályozzák meg a behatolást, illetve arra sem adnak garanciát, hogy a hatóságok elfogják az elkövetőt. A kültéri sziréna és a rendszer jelenlétére utaló figyelemfelkeltő matricák, táblák elrettentő példaként szolgálhatnak a betörő számára, de ezek sem garantálják a teljes védelmet. Egy átlagos családi ház esetén (3 szoba, konyha, közlekedő, garázs) a riasztórendszer kiépítése kábelezéssel és mobiltelefonos átjelzéssel kb. nettó 150-180 e Ft*.

Ha szeretné elkerülni a nyomvonal építéssel kapcsolatos kellemetlenségeket, lehetőség van rádiófrekvenciás elven működő készülék felszerelésére is. Ezeknek a készülékeknek magasabb a szervizigénye az elemes táplálás miatt. Használattól függően minimum évente érdemes az elemeket a készülékekben kicserélni.
radios radios1

Egy teljesen rádiós elven működő készülék esetén a telepítési költség az egységekkel együtt kb. nettó 220-250 e Ft*, ha csak a helyiségekben elhelyezendő infrás mozgás-érzékelőket szeretné nyomvonal építés nélkül szereltetni, akkor a várható költség kb. nettó 165-180 e Ft*. A mobiltelefonos átjelzést mindkét lehetőség tartalmazza!

kamera

Az esetleges káresemény megtörténte után a hatóságok munkáját nagyban elősegíti egy kamera által rögzített kép vagy felvétel sorozat. Az épület homlokzatán és a belső terekben elhelyezett kamera rendszer segítségével az ingatlan védendő területei tökéletesen megfigyelhetőek, valamint a nem kívánatos események 1-2 hét elteltével is vissza-nézhetőek.

kamerakep

okostel A jelenleg forgalomban lévő termékek nagy többségénél már alap felszereltség a távoli elérés lehetősége. Ehhez szükséges egy állandó internet kapcsolat. Ezzel a lehetőséggel bármikor bárhonnan egy számítógép vagy akár egy okos telefon segítségével interneten keresztül láthatja az otthonában történő eseményeket. Egy 4 kamerás rendszer (2 db beltéri és 2 db kültéri, 1 db rögzítő+HDD) kiépítése kábelezéssel kb. nettó 160-190 e Ft*.

Hozzátartozója egyedül él, távol Öntől? Szeretné biztonságban tudni? Szeretne azonnal értesülni az esetleges problémákról?

Erre az esetre a megfelelő készülék egy olyan átjelző, amellyel a használója egy a készüléken lévő gombbal, vagy egy személyes jeladó (csuklóra, nyakba, övre helyezhető) segítségével tud jelzést küldeni Önnek és további 3 telefonszámra. Az alap funkciókon kívül képes további 4 jel figyelésére is (pl.: mozgás, füst, tűz, gáz, CO érzékelők bármelyike). karora
telefon A készülék telepítéséhez telefonvonal megléte szükséges. Ezzel kialakítható az oda-vissza kommunikáció lehetősége is.
telefongsm Ha nincs vezetékes telefonvonal, akkor a GSM (mobiltelefon) alapú kommunikáció lehetséges. Ebben az esetben a készülék egy előre beállított SMS üzenetet küld a felügyelőnek, vagy felhívja és jelzést ad. Az alapkészülék telepítési költsége kb. nettó 78-85 e Ft*. Ha GSM kommunikáció szükséges nettó 105-115 e Ft.
kaputel Vállaljuk továbbá tűzjelző rendszerek, elektromos kapuk, kaputelefonok és beléptető rendszerek telepítését, szervizelését, karbantartását.
tuz kapu
info Ha bármelyik vagyonvédelmi rendszerrel kapcsolatban kérdése merülne fel, vagy szeretne ajánlatot kérni, ne habozzon megkeresni az elérhetőségeinken!

 logo
Dombi Imre E.V.

email Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. phone +36-30/315-8915 net   www.dombielektro.hu


* A leírásban szereplő árak csak tájékoztató jellegűek, a pontos árak helyszíni felmérés és az igények pontos egyeztetése után adható meg.

HÍRLEVÉL

ᇫ FEL