Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in /chroot/home/dombiele/dombielektro.hu/html/libraries/joomla/cache/cache.php on line 420

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in /chroot/home/dombiele/dombielektro.hu/html/libraries/joomla/cache/cache.php on line 422
Villanyszerelési munkák, Fűtésvezérlések és épület automatikák, Energiatakarékos dísz- és hangulatvilágítások, Villamos mérőhelyek kiépítése, Felelős műszaki vezetés, Biztonságtechnika, Zirc, Riasztó rendszer szerelés, Kamera rendszer szerelés, Tűzjelző rendszer szerelés, Vagyonvédelem

Vagyonvédelem, biztonságtechnika, kamera és riasztó szerelés

2011. év második felétől tevékenységi körünket biztonságtechnikai szolgáltatásokkal is bővítettük.Vállaljuk lakossági és közületi ingatlanok riasztó berendezéseinek és kamerás megfigyelő rendszereinek tervezését és kivitelezését.

Ipari elektronika, vezérléstechnika és automatizálás

Vállaljuk ipari létesítmények és gyárak automata gépsorainak összeszerelését, karbantartással, mozgatással és átépítéssel kapcsolatos elektromos munkáit. Továbbá új gépsorok és vezérlések elektromos szerelési és helyszíni telepítési munkáit.

Felelős műszaki vezetés

Az építési engedélyköteles kivitelezéseknél a szakmák képviselőinek műszaki vezetőt kell megbízniuk munkájuk felügyelésére és az építési napló vezetésére. Ezt az építési hatóság előszeretettel ellenőrzi, már a családi házak építésénél is.

Villamos mérőhelyekkel kapcsolatos munkálatok, Eon Áramszolgáltatóval szerződött partner

Regisztrált kivitelezőként az ország bármely áramszolgáltatói területén jogosultságunk van mérőhelyek telepítésére, módosításokkal kapcsolatos korszerűsítésekre. Regisztrált szerelőként munkavégzést főleg E.ON szolgáltatási területen végzünk. E.ON szerződött partnerként az általunk végzett mérőhelyekkel kapcsolatos munkálatok áramszolgáltatói ügyintézését átvállaljuk.

Energiatakarékos dísz- és hangulatvilágítások szerelése, akár szerkezetmunkával is

Egyedivé szeretni tenni néhány helyiség világítását? Mondja el elképzelését és megvalósítjuk. Ha nincs elképzelése, akkor se mondjon le róla! Az „egyedi világítások” menü alatt számos ötletet talál ami segíthet elindulni a tervezés útján. Az esetleges tartó és takaró szerkezet elkészítését is vállaljuk. Ezek szárazépítési technológiával készülnek, így a festésen kívül nem szükséges más utómunka.

Fűtésvezérlések és épület automatikák tervezése, építése

A mai világban fontos figyelmet kell fordítani az energia hatékony és költség kímélő üzemeltetésre. Fűtése kialakításakor érdemes átgondolni, hogy a későbbiekben mennyit szeretne spórolni a számláin. Több épületgépész csapattal állunk folyamatos kapcsolatban, így naprakészen tudunk rendelkezésre állni energia hatékony fűtési és használati meleg víz előállítási ötletekkel.

Villanyszerelési munkák tervezéstől a kivitelezésig, teljeskörű villanyszerelés kivitelezés

Építkezés vagy átépítés előtt áll keressen bizalommal. Az Ön elképzeléseit maximálisan figyelembe véve, illetve a munkánk során szerzett tapasztalatokkal és ötletekkel kiegészítve megtervezzük a villamos hálózatát. Ajánlat készítésekor igény esetén villamos rajzot készítünk, amely segítségével villanyszerelés kivitelezés megkezdése előtt egyeztethetjük az esetleges változtatásokat és egyéb igényeket.

HÍRLEVÉL

ᇫ FEL